sobota 2. ledna 2010

A jaké je vaše novoroční předsevzetí?

Máme tu nový rok, dobu vhodnou a velmi tradiční pro bilance různého druhu. Deprese, následující hned vzápětí, většinu lidí vybičují k nějakému vkusnému předsevzetí, jako např. přestat kouřit, víc sportovat, nepřežírat se, nebo být hodný na důchodce. Ne všichni ovšem mají na takovéto cíle dostatečně pevnou vůli. Mnoho mouder by nám o tom mohla říct nejmenovaná důchodkyně z Košic. Když se jí totiž udělalo tak blbě (asi posilvestrovská kocovina), že musela dojet sanitka, ukázalo se, že se nevejde do sanitky. 180 kg vážící paní tak museli hasiči nést do 3km vzdálené nemocnice růčo. Doprovázel je sanitní vůz a hasičský vůz se zapnutými majáčky. V nemocnici konstatovali, že pacientku je potřebné okamžitě operovat, nenašel se však nikdo, kdo by byl schopný ji na operační stůl přenést. Nebohou paní tak museli operovat přímo na speciálním vozíku, na kterém ji hasiči přivezli. Čtyři hasiči pak čekali před operačním sálem, aby po operaci mohli pacientku transportovat na příslušné oddělení. Novinky.cz uvádí,že žena byla hasičům velmi vděčná. Oni jí asi o něco míň, protože až se baba zotaví, budou ji muset dovléct zpátky do domova důchodců, kde bydlí. Tady má paní pohodlíčko - speciální jeřáb, který ji přemísťuje podle potřeby.
Pokud toto nestačí jako motivace, pak Britové přišli na úúúžasnou věc, a to že dopnout staré džíny je větší rozkoš než orgasmus (ověřeno konzumentkami cereálií).

3 komentáře:

  1. Ten jerab...nevis, kde se da sehnat? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to celkově jako hóódně absurdně, ale jak je vidět, hasiči (mám rád to slovo) a lékaři v Košicích si věděli rady. Doufejme, že ta paní pro příště (nechci bejt zlej, ale co kdyby, hm?) zhubne.

    OdpovědětVymazat