středa 25. března 2009

Ono to tak sice není, ale klidně by vlastně i mohlo...

OK, jako administrátor č.2 zde činím cenzurní zásah. Z toho, co si přečtete pod mým skvělým, vtipným a jistě v mnoha ohledech nedostižným úvodem, vás nejspíš bude mrazit, budete zmatení a třeba i frustrovaní, ale vězte, že i cynické hovada jako my mají své dny - Hitlerdny, dny kdy se nic nedaří, smutné dny, veselé poník dny, emodny, PMSy, MSy, někdy přijdeme ožralí z hospy a máme po ruce počítač...a tak. Děkujeme za pochopení.
Lu

Když se probudíte... Ale nešly ani zavřit oči…

8 komentářů:

  1. Tak ja nevim no...asi to prejmenujem na Emo blog :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Měla to být (dle první věty) parafráze na Johna Wyndhama... Ne že by se povedla. To je tak, když se člověk opije. Pro výstrahu to tady nechám viset

    OdpovědětVymazat
  3. v tom pripade by to chtelo dovysvetlujici komentar, bo nas to pomerne vydesilo

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tak, taky jsem docela zatrnul.

    OdpovědětVymazat
  5. Jako by veliký mrak zahalil krásné teplé zářící cynické slunce:-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Mám sto chutí to smazat :)
    Ta první věta (či trochu podobná) je ukradená od mého oblíbeného autora Johna Wyndhama (Den trifidů). A nyní malá hádanka - jste ožralí, v totálním kopru, nasraní na debilní osazenstvo v hospodě a chuť se na někom vyřádit. Dejte této kombinaci počítač a výsledek už znáte. Šlo o víceméně bezmyšlenkovitý automatický text (byť na jeden obrat v textu jsem i hrdý :)) Ráno jsem to chtěl smazat, ale jak jsem řekl, nechávám to tady pro výstrahu jako odstrašující případ. Ostatně máme administrátory dva, úkolem toho druhého je cenzurovat pičoviny out of topic.
    Na druhou stranu, emo frčí, třeba si to přečte nějaká luxusní emo-kočička, která se do mě zamiluje a budeme mít malé emátka... :)

    OdpovědětVymazat
  7. A aspoň se můžu cítit jako všestraně nadaný a vzdělaný spisovatel. Uvidíte, blbečkové, že jednou budu citován v čítankách a Svoboďák přejmenují na Syslák a budu na poštovních známkách a bankovkách a maminky budou dávat svým dětem jméno Sysel a slavní hudebníci budou psát Ódy na Sysla a Vlastimil mě nechá střílet penaltu. Cha!

    OdpovědětVymazat
  8. Mno Sysle, za toto bych te strilet klidne nechala...doba hajeni sem nebo tam...:-) A jestli si hodlas vzit emoholku, na svatbe se mnou nepocitej!

    OdpovědětVymazat