úterý 10. března 2009

Vezměte děti na návštěvu do ZOO (a postavte je co nejblíž k té roztomilé opičce:-)))

Kdysi jsme se s mou fakt dobrou kámoškou, starým Gromušákem, byly v ZOO. Byl to moc hezký den, akorát všechny zvířata kolem kterých jsme ten den prošly, podívaly se na ně, nebo o nich mluvily, v naší přítomnosti močily. Bylo to trochu nechutné, ale aspoň nás to neohrožovalo na životě.

http://www.novinky.cz/koktejl/163486-simpanz-lstive-planoval-utoky-na-navstevniky-zoo.html

Pro ty, co nemají chuť číst, nebo klikat malé shrnutí:
Šimpanz lstivě (to slovo je důležité, že to bylo fakt velice velice moc bakané fuj) plánoval útoky na návštěvníky ZOO
Hned v úvodu se dozvíme, že šimpanz není jen tak nějaká obyč opička, ale LIDOOP a že ne vždycky je s ním prdel. Konkrétně lidoop ze Stockholmu je taková svině, že si plánoval jak po nevinných a nic netušících návštěvnících bude mrskat kameny. Nebylo to náhlé vnuknutí, ale "chladně promyšlená akce". Začalo to nenápadně, sem tam nějaká hromádka kamenů, většinou menší kusy a tak. Ty pak házel po hodných a milých lidech, kteří přišli, aby se na roztomilou opičku podívali zblízka. Byl to opičákův první přestupek, tak to ošetřovatelé chtěli řešit bez násilí. Starou známou hrou na hodnýho a zlýho ošetřovatele se podařilo vždycky zjistit, kam si munici schoval a zneškodnit ji dostatečně brzo. Bohužel, opičák přitvrdil. Už nešlo jenom o drobné kamínky, ten parchant přešel na beton. TO už je vážné. To už chce pořádný trest. "Server Discovery k tomu poznamenává, že kdyby zákon neomezoval trestní odpovědnost jen na lidi, tak by šimpanz Santino už seděl ve vězení s vyšší ostrahou za házení kamenů a dalších předmětů na lidi."

Otázkou je, jak by to vězení pro opice vypadalo? Byly by tam mříže? Beton? Nějaká jakkdyby klec? Takže ho přestěhují tam, kde byl ještě předloni, než mu udělali takto-to-vypadá-ve-skutečné-opravdové-přírodě výběh?

1 komentář:

  1. Pekne, pekne, mam z vas radost. Taky bych mela prijit se svym Troskou do mlyna. Novinky a spol. fakt vali

    OdpovědětVymazat