středa 1. dubna 2009

Čím se baví kelebrity /nebo ti, co vo nich píšou/

A pak nemilujte bulvár.
Aha praví: Zpěvák Dalibor Janda (56) umí zužitkovat nejen svůj charakteristicky chraplavý hlas, ale i další své přednosti jak se patří! Ještě na vojně totiž prý se svým kamarádem vydělával peníze na sázkách o to, kolik jeho úd měří!
„Jeho kamarád vždycky přišel do hospody a po chvilce se začal sázet s přítomnými štamgasty, že Daliborův penis je velký přes dvacet pět centimetrů. To mu ale nikdo nevěřil a všichni začali přihazovat,“ vzpomíná muž, který se jedné ze sázek kdysi zúčastnil. „Na tehdejší dobu to bylo vždycky veliké. Po chvilce vždy přijel Janda, vytáhl penis, zkasíroval peníze a se svým společníkem zase odjel. A nikomu ani nevadilo, že prohrál, protože tak velké mužství předtím nikdo neviděl,“ pokračuje svědek netradiční společenské hry.
Idol žen a Zlatý slavík osmdesátých let Janda si ale na podobný příběh nepamatuje. „Nikdy jsem se s nikým nesázel, že mám velký penis. A rozhodně si nemyslím, že je nějak obrovský. Vždyť má 26 centimetrů. Je to normální délka,“ sdělil deníku Aha! skromně zpěvák.

Ráda bych oslovila své štědře obdařené přátele, aby se přihlásili - jejich nadměrně vyvinuté přednosti finančně zhodnotíme! Jistota desetinásobku! Říkal si hurikán, kluk jako ty!

4 komentáře:

  1. Tak nevím, asi si budu muset najít obživu jinde. Na druhou stranu mě to ani moc nemrzí. Vždyť každá dívka vám potvrdí, že nemusí být velký, stačí aby byl dlouhý a tlustý.

    OdpovědětVymazat
  2. Ve své intimní zpovědi (http://michalhanisch.blogspot.com/2009/04/intimni-zpoved-michala-hanische.html) jsem se rovněž vyjádřil k velikost svého mužství a jeho problémům s erekcí (resp. neerekcí). Moment ve videu asi tak od 3:20

    OdpovědětVymazat
  3. Michale, umim odezirat ze rtu, takze vim vsechno! A je to sok!

    OdpovědětVymazat
  4. Neumím odezírat, nicméně jsem trochu vyděšená

    OdpovědětVymazat